Tietoa meistä

  • VesiTekno on suomalainen yritys, jonka toimintaa kuvaa hyvin sanonta ”yksinkertaisesti paras”; tekemällä asiat yksinkertaisesti saadaan paras ja kaikkia palveleva lopputulos.
  • VesiTekno Oy valmistaa vedenkäsittelyaineita, lämmönsiirtonesteitä, kiinteistönhoitotuotteita ja tuo maahan vedenkäsittelylaitteita.
  • VesiTekno Oy:n toiminta-ajatuksena on valmistaa ja tuoda markkinoille tuotteita ja palveluita, joiden avulla asiakas säästää energiaa sekä ympäristöä ja saa sen kautta taloudellista ja toiminnallista hyötyä.
  • VesiTekno Oy:n tutkimuksen ja tuotekehityksen lähtökohtana on ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys, tämä kuvaa myös yhtiön pitkäjänteistä toimintaa vedenkäsittelyssä

Ammattitaito omaa luokkaansa

VesiTekno Oy:n ammattitaitoon luotetaan laajasti. Tästä osoituksena yhtiö on päässyt ainoana yrityksenä Suomessa huoltamaan kaikkein vaativimpia ja kriittisimpiä lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiä niin julkisissa kuin yksityisissäkin kohteissa. Meillä on pitkäaikaista kokemusta ja vaikuttavaa näyttöä kiinteistöjen energiankulutuksen vähentämisestä ja olemme ratkaisseet haastavimpia lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien ongelmia.

”Vastuu huomisesta” kuvaa hyvin yhtiön pitkäjänteistä toimintaa, olemme olleet mukana luomassa puhtaampaa ja energiatehokkaampaa tulevaisuutta jo yli 1500 eri kohteessa.

Suuri apu taloyhtiöille

Taloyhtiön suurin kuluerä on yleensä lämmitysenergia. VesiTeknon avulla ja ratkaisuilla taloyhtiö voi saada huomattavaa ja pitkäaikaista säästöä energiakuluihin. Myös asumisviihtyvyys paranee ja suunnittelemattomien huoltokäyntien tarve vähenee merkittävästi. Toimiva ja puhdas järjestelmä säästää aina myös luontoa ja ympäristöä.

Oma tuotantomme lämmönsiirtonesteiden ja vedenkäsittelyaineiden osalta sekä hyvät päämiessuhteet tarkoittavat käytännössä sitä, että voimme tarjota tuotteemme ja palvelumme merkittävästi kilpailijoitamme edullisemmin hinnoin.

Tiimimme

Jyrki Puputti
Toimitusjohtaja 

010 217 2503
jyrki(at)vesitekno.fi

Kuva-Juha-mv

Juha Perälä
Toimitukset  / Varasto
Kiinteistöhoitotuotteet
Varastovastaava

040 162 4007
juha(at)vesitekno.fi

Harri Kihl
Myyntijohtaja 

010 217 2505
040 169 6998
harri(at)vesitekno.fi

Teemu Kemppi
Työnjohtaja / Huolto ja korjaus

040 182 3374
teemu(at)vesitekno.fi

Mika-Vehvilainen-mv

Mika Vehviläinen
Markkinointi / myynti / vienti / tuonti

040 128 1747
mika(at)vesitekno.fi

Ota yhteyttä