Tietoa meistä

  • VesiTekno Oy on kotimainen yritys ja toimintaa kuvaa hyvin sanonta yksinkertaisesti paras, kun asiat tehdään yksinkertaisesti saadaan aikaan paras ja kaikkia miellyttävä tulos, tämä kuvaa myös yhtiön pitkäjänteistä toimintaa.
  • VesiTekno Oy valmistaa vedenkäsittelyaineita ja kiinteistönhoitotuotteita. ja tuo maahan myös vedenkäsittelylaitteita.
  • VesiTekno Oy:n toiminta-ajatuksena on valmistaa ja markkinoida tuotteita ja palveluita, joiden avulla asiakas saa energian säästymisen kautta taloudellista ja toiminnallista hyötyä.
  • VesiTekno Oy:n tutkimuksen ja tuotekehityksen lähtökohtana on ympäristöystävällisyys.

Ammattitaito omaa luokkaansa

VesiTekno Oy on yritys jonka ammattitaitoon luotetaan ja on siksi ainoana yrityksenä Suomessa päässyt huoltamaan kaikkein vaativimpia lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiä. Olemme yli 10 vuoden ajan auttanut kiinteistöjä pienentämään energialaskuaan sekä ratkaisemaa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien ongelmia.

“Vastuu huomisesta” kuvaa hyvin yhtiön pitkäjänteistä toimintaa, tähän mennessä yli 1500 erilaista lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmää on saanut apua VesiTekno Oy:ltä, olemme näin luomassa puhtaampaa huomista.

Suuri apu taloyhtiöille

Pienemmät energiakulut auttavat taloyhtiöitä varautumaan yllättäviin menoihin esim. vaativiin lumiolosuhteisiin, energian kulutuksen pienenentyminen näkyy siis kassassa ja tuntuu asumisviihtyvyytenä.

VesiTekno Oy:n tuotteet ovat laadukkaita ja kokonaisratkaisuiltaan ainutlaatuisia suomessa, lisäksi olemme merkittävästi edullisempia kuin kilpailijamme.

Puhtaat järjestelmät säästävät energiaa ja ympäristöä.

Noudatamme teknisen kaupan yleisiä myyntiehtoja.

Tiimimme

Jyrki Puputti
Toimitusjohtaja 

010 217 2503
jyrki(at)vesitekno.fi

Juha Perälä
Toimitukset  / Varasto
Kiinteistöhoitotuotteet
Varastovastaava

040 162 4007
juha(at)vesitekno.fi

Harri Kihl
Myyntijohtaja 

010 217 2505
040 169 6998
harri(at)vesitekno.fi

Teemu Kemppi
Työnjohtaja / Huolto ja korjaus

040 182 3374
teemu(at)vesitekno.fi

Ota yhteyttä