Taloyhtiöille

Lämmitys – ja käyttövesijärjestelmien oikea toiminta AS Oy:ssä

Pienemmät energiakulut auttavat taloyhtiöitä varautumaan yllättäviin menoihin esim. vaativiin lumiolosuhteisiin, energian kulutuksen pienenentyminen näkyy siis kassassa ja tuntuu asumisviihtyvyytenä. Taloyhtiöiden palvelumme varmistavat lämmönsiirto – ja käyttövesijärjestelmien taloudellisen ja häiriöttömän toiminnan. Taloyhtiöiden asiakkaisiimme kuuluvat muun muassa liike- ja asuinkiinteistöjen omistajat sekä taloyhtiöiden hallinnoinnista ja kunnossapidosta vastaavat tahot.

Lämmitysjärjestelmien energiatehokkuus

Lämmönsiirtojärjestelmän tasapainottamista ja itse lämmitysenergian tasaista jakautumista voidaan parantaa AS Oy:ssä pitämällä huolta lämmönsiirtojärjestelmien kunnosta. Vesiteknon 20-vuotisen ja satojen huollettujen järjestelmien tuomalla operatiivisella kokemuksella voidaan todeta lämmitysjärjestelmien kunnossapidon ehdoton vaikutus niin energiasäästöön, kuin asumismukavuuteen. Lämmitysjärjestelmien kunnossapidolla lämmitysautomatiikka toimii paremmin, lämpö jakautuu tasaisemmin, tarpeettomat hälytyskäynnit vähenevät, sekä asumisviihtyvyys lisääntyy.

Käyttövesijärjestelmien suojaaminen kalkilta ja runkovesilinjojen partikkeleilta

Sähköisellä vedenkäsittelyllä saadaan poistettua kalkkikerrostumia käyttövesijärjestelmistä ympäristöystävällisellä, ”vihreällä” tavalla. Vulcan- tuoteperheen vedenkäsittelylaitteita on asennettu- menestyksekkäästi lukuisiin AS Oy – kohteisiin Suomessa.

Suomessa on erittäin hyvä ja laadukas käyttövesi, mutta veden siirtämiseen käytetyissä runkolinjoissa on paljon haasteita. Vesiteknon tarjoamat suodatinratkaisut ovat suunniteltu ratkaisemaan runkolinjoissa tapahtuvien äkillisten muutosten aiheuttamat haitat, myös asuntokohtaisissa vesimittareissa.

Kiinnostuitko palvelusta?

Ota yhteyttä