Taloyhtiöille

Lämmitysjärjestelmien energiatehokkuus

Lämmön tasainen jakautuminen kaikkiin asuntoihin ja muihin lämpimiin tiloihin saadaan aikaan lämmitysjärjestelmän säännöllisellä huollolla ja kunnossapidolla. Kunnossapidolla on myös suora ja merkittävä vaikutus energiakustannuksiin. Lämmitys on yleisesti taloyhtiöiden suurin yksittäinen kuluerä ja näin ollen järjestelmän optimaalinen toiminta säästää kuluissa ja ennalta suunnittelemattomissa huoltokäynneissä.

Lämmitysjärjestelmän optimoinnin kulku:

  • Vedestä otetaan analyysi
  • Kiertoon laitetaan optimointiliuos (ph) KATSO VIDEO
  • Lisätään suodatin ja/tai vedenkäsittelytekniikkaa tarvittaessa
  • Liuos kiertää järjestelmissä 3 – 5 kuukauden ajan
  • Järjestelmä huuhdellaan ja otetaan loppuanalyysi
  • Projektin raportointi

Projekti laskutetaan tyypillisesti kahdessa erässä

Optimointi lisää tutkitusti myös asumisviihtyvyyttä.

Käyttövesijärjestelmän suojaaminen runkovesilinjojen epäpuhtauksilta

Suomessa on erittäin hyvä ja laadukas käyttövesi, mutta veden siirtämiseen käytettävissä runkolinjoissa on paljon haasteita ja korjausvelkaa. Tarjoamme laadukkaita suodatinratkaisuja runkolinjoissa tapahuvia vaurioiden aiheuttamia haittoja vastaan. Suodattimilla voidaan tehokkaasti suojata myös vesikalusteita, mm. huoneistokohtaisia vesimittareita.

Sähköisellä vedenkäsittelyllä muokataan kalkin rakennetta ympäristöystävällisesti ilman kemikaaleja siten, ettei se muodosta kalkkikerrostumia putkien sisälle. Samalla se poistaa jo aiemmin muodostuneet kalkkikerrokset. VesiTekno Oy:llä on vuosikymmenten kokemus laitteiden asennuksista. Laitteet ovat pitkäikäisiä ja esimerkiksi Vulcan –tuoteperheen vedenkäsittelylaitteille myönnämme 25 vuoden takuun.

Kiinnostuitko palvelusta?

Ota yhteyttä